marekerk langs oude vest
I prefer English
hulpstuk agenda1

check beschikbaarheid

 

Vergaderruimte OV91 vanaf de deur

Wat heeft de ruimte te bieden?

De ruimte is geschikt voor vergaderingen, lessen, lezingen, bijeenkomsten, cursussen, brainstorms, workshops, en zakenbijenkomsten.

De oppervlakte is circa 60m2 en daardoor geschikt voor bijeenkomsten van enkele personen of kleine groepen tot een maximum van 24 personen.

De ruimte is niet bedoeld voor uitbundige feesten en partijen, maar gezellige jubilea of verjaardagen zijn bespreekbaar. In overleg bekijken we graag wat de mogelijkheden zijn.

Mede door de ligging is het gebruik van de ruimte goed te combineren met een stadswandeling, catering, een rondvaart of een veelheid van activiteiten in het centrum van Leiden.

Afhankelijk van uw wensen kan de ruimte ingericht worden in een U-vorm, een blokvorm, een carré of een klasopstelling. Zie de bijlage voor de mogelijkheden.

Qua voorzieningen is aanwezig: beamer, whiteboard, flip over internetverbinding (per kabel en draadloos), geluidsapparatuur, ventilatie, verduisteringsmogelijkheden. Het gebruik ervan is bij de huurprijs inbegrepen, er worden dus geen extra kosten voor het gebruik van deze voorzieningen berekend.

Wij kunnen u tegen een kleine meerprijs een goed verzorgde lunch aanbieden.In overleg kunnen er aanvullende afspraken gemaakt worden.

Op de aangegeven datum en het afgesproken moment wordt u ontvangen door een gastheer of –vrouw. Hij/zij ontvangt u, geeft tekst en uitleg en die zorgt voor koffie, thee en ander drinken. De betreffende gastheer- of –vrouw is tijdens de bijeenkomst beschikbaar voor assistentie.

Heeft u interesse in deze ruimte? Neemt u dan contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden van deze unieke locatie!