oude vest 91
I prefer English
hulpstuk agenda1

check beschikbaarheid

 

Ervaringen

Onze gasten hebben verschillende achtergronden. Ze gebruiken de ruimte voor uiteenlopende doelen. Als gast hebben we in de afgelopen periode begroet: Amnesty International, Stichting Rivierduinen, AkzoNobel, T-Mobile, Dunea, Heineken, Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP), Stichting bevordering Healthcare Innovations, het koor Lingua Musica, William Byrd Vocaal Ensemble, IKEA, Alliander.

Annemiek Caminda, Jeanne van der Voorts (Evenement in uitvoering):
Dinsdag 6 september hebben wij op de Oude Vest 91 in Leiden een high tea verzorgd voor een groep van 18 personen. Na een vaartocht door de Leidse grachten in een open sloep meerde de boot aan bij de Oude Vest 91. De gasten waren zeer verrast toen zij in de mooie, stijlvol gerenoveerde zaal ontvangen werden. Na een heerlijke high tea liepen sommige gasten nog even richting het centrum, de overige gasten werden opgehaald door een busje van parkeerterrein Haagweg. Wij hebben al op diverse locaties ontvangsten en high-tea's georganiseerd maar de warme uitstraling en gastvrijheid van deze locatie is zeker voor herhaling vatbaar.

Maaike Neys (Amnesty International)
- Mooie locatie, uitstekende ligging
- Over de lunch: erg lekker en goed verzorgd
- Service: uitstekend, zeer vriendelijk en goed ontvangen
- Voor in de toekomst: mochten wij weer gaan trainen in Leiden, dan maken wij graag weer gebruik van OV91!

Catja van den Broek (FORTIOR, organisatie voor scholing van professionals in de zorg)
“OV91 is een prettige en huiselijke locatie voor bijeenkomsten en seminars. Miriam en Annemieke zijn zeer behulpzaam en servicegericht. Wat ons betreft een aanrader voor alle bedrijven die in Leiden een intieme locatie zoeken.”

Casper Zorg, HR Projects Manager A&AC EMEA (AKZO)
"Op 11 januari had ik een teamoverleg gepland bij OV91. Ongeveer een week van tevoren werd ik gebeld en gevraagd naar de behoeften en context van de meeting. Ik was aangenaam verrast over de manier waarop werd meegedacht over welke sfeer ik wilde creëren voor de meeting en was erg onder de indruk van de "personal touch" om die sfeer te creëren (tot in het kleinste detail). De locatie is schitterend. Het ontvangst was zeer gastvrij, de lunch uitstekend (en gezond) maar bovenal zult u merken dat beide initiatiefnemers zich persoonlijk betrokken voelen bij het succes van uw meeting. OV91 is een absolute aanrader."

Eric Geelen (amateur-fotograaf)
"Op zondag 14 oktober heb ik gebruik gemaakt van deze prachtige locatie. Dit keer werd de locatie niet gebruikt als vergaderruimte maar als fotostudio. Door de royale afmeting is deze ruimte uiterst geschikt om als fotostudio te gebruiken. De witte muur aan een van de zijden is eenvoudig te gebruiken als neutrale achtergrond en zelfs van de wenteltrap is gebruik gemaakt tijdens het fotograferen. Samen met het model Els en de visagist Sanne is het een gezellige en geslaagde fotoshoot  geworden. Ik kom graag nog eens terug."

Co van Dongen, Operationeel manager Waterketenbedrijf (Dunea, Duin & Water)
“Verrassing achter Oude Vest 91!
Achter een grote deur aan een Leidse vaart gaat een bijzondere vergader lokatie schuil. Na een bijzonder gastvrije ontvangst kwamen wij in een sfeervolle ruimte terecht. Hier hebben wij, met een groep van 23 personen, uitstekend kunnen vergaderen. De perfecte verzorging maakte onze bijeenkomst compleet. Een aanrader.”

Ellen Houwer (Lingua Musica)
“Ons kamerkoor werd gastvrij en vriendelijk ontvangen in deze mooie ruimte. Een prima verzorgde omgeving met alle luxe die we konden wensen. Zelfs de akoestiek werd aangepast aan onze behoefte. We hebben er met genoegen gerepeteerd. Jammer dat ons koor toch net een maatje te groot bleek voor
deze locatie. Bedankt voor alle geboden service.”
 

Peter Riemens  (T-Mobile Netherlands BV)
"OV91 is een mooie ruime locatie in het centrum van Leiden. Parkeren kan voor de deur. We werden gastvrij onthaald en de verzorging van de inwendige mens was uitstekend;  prima lunch, lekkers bij de koffie en bij vertrek nog wat lekkers mee voor onderweg. We komen zeker nog eens terug."

Claar-Els (General Manager Association of Science and Technology transfer Professionals)
“Wij hebben een erg fijne dag gehad bij jullie. Het was een fijne zaal, zeker voor deze groep van ongeveer 18 man; lekker hoog, ruim en met rustige kleuren. De verzorging was ook goed; lekker en voldoende, zeker ook de nootjes / zoutjes aan het eind van de dag waren welkom. Ook de aanwezige Italiaan vond de pasta’s en salade van goede kwaliteit. En de service van jullie mensen was ook prima; vriendelijk, belangstellend en goed afstemmend. Niet te formeel (gelukkig), wel professioneel. Kortom, een erg goede ervaring die we zeker zullen herhalen als we weer behoefte hebben aan een vergaderruimte voor een dergelijke grote groep.”

Martine Huizing – van Etten (IKEA-Group)
In april 2013 hebben wij een teamevent gehouden aan de Oude Vest 91. De sfeer van het pand (er huist een goede geest) en de persoonlijke verzorging (wat een lekkere lunch) hebben bijgedragen aan een zeer goede dag en avond! Wat fijn dat wij ook de keuken konden gebruiken voor het diner en zo het teamgevoel intact konden houden, waar de hele dag aan was gebouwd. De lichte hoge ruimte zorgt voor een open gevoel en wij raden OV91 zeer aan als locatie. Tot ziens. 

Jose Salhi (Binnenlands Bestuur / Kluwer)
“Wij hebben zeker een goede bijeenkomt gehad. Alles was naar wens, wat een enorme hoeveelheid lekkers! En wat een service van de dames, ze wilden zelfs nog een boterham smeren voor een collega die niet had gelunched. Fantastisch. En ik ga de locatie zeker onthouden en doorgeven als collega’s en vrienden iets zoeken. Hartelijk dank voor de goede zorgen.”

Mail je eigen ervaringen naar: info@ov91.nl